Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/leonfass/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 454
Blogschrijver Mijn 14 Blogschrijver-Garanties

Mijn 14 Blogschrijver-Garanties

blogschrijver stenen

Mooie woorden zijn leuk, maar als klant wil je weten waar je aan toe bent als je besluit mij in te huren als blogschrijver. Hierbij een aantal zekerheden die je hebt als we gaan samenwerken.

Ervaring en professionaliteit

Ik heb 15 jaar werkervaring in een Amerikaanse Fortune 500 multinational, en weet dus wat er verwacht wordt in een professionele organisatie. Professionaliteit en verantwoordelijkheid zijn dan ook de peilers waarop ik samenwerk met mijn klanten. Uiteindelijk wil je als klant goed geholpen worden door je blogschrijver, met goede blogs en goed advies. Daar ben ik verantwoordelijk voor. Ik ga dan ook tot het uiterste om dit voor je te realiseren.

Communicatie

Ik ben een easy going– persoon die open en eerlijk communiceert. Bij mij dan ook geen gouden bergen of valse beloften, maar heldere analyses en probleemstellingen die leiden tot het schrijven van goede blogs. Daarnaast houd ik je doorlopend op de hoogte van de voortgang van het project. En mocht je een vraag hebben, dan sta ik altijd voor je klaar, per telefoon, e-mail, skype of whatsapp.

Bij mij wordt je niet door een sales manager gekoppeld aan een projectmanager die het vervolgens bij iemand anders neerlegt voor de uitvoering.

De uitvoerder, projectmanager en blogschrijver, dat ben ik. Wel zo goed voor de communicatie!

Daarnaast geef ik je de volgende garanties:

14 blogschrijver garanties

 1. Betrouwbaarheid : Ik doe wat ik zeg. Afspraak is afspraak. Geen excuses.
 2. Bereikbaarheid: ik werk als freelancer ook gewoon van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 18.00. Binnen die tijd ben ik gewoon bereikbaar, per telefoon, email en skype. Geen doorverbindingen of accountmanagers die helaas nu even in vergadering zijn.
 3. Kwaliteit: het is de bedoeling dat iedere blog die ik als blogschrijver schrijf, de potentie heeft om ‘viral‘ te gaan, al is dit natuurlijk niet te garanderen. Hoe dan ook doe ik nauwkeurig onderzoek naar wat de potentie van het blog is, wat de concurrentie doet en wat jouw doelgroep wil weten. Tevens zorg ik voor afbeeldingen en graphics zodat de blogpost nóg aantrekkelijker wordt. Ik lever dus kwaliteit en schrijf niet zomaar wat uit de losse pols op.
 4. Sparringpartner: Dit roept iedereen, maar bij mij is het echt zo. Het schrijven van goede teksten vraagt om afstemming en samenwerking tussen blogschrijver en klant. Dit gebeurt niet in een vacuüm. Heb je dus vragen of wil je iets weten ? Let’s talk!
 5. Customer Care: Klanten zijn mijn brood en dus ben jij belangrijk voor mij. Ik ben dan ook niet tevreden totdat jij dat bent. 
 6. Maatwerk: al mijn werkzaamheden zijn maatwerk, op basis van een gratis en vrijblijvende offerte.
 7. Twee revisies: bij mij niet slechts een revisie inbegrepen waarna je de hoofdprijs betaalt om nog iets te laten veranderen. Ik ga – binnen het redelijke -, door met schrijven totdat jouw tekst helemaal perfect is. Bij mij krijg je dan ook twee revisierondes, zónder dat je daarvoor extra betaalt.
 8. Beschikbaar ook na oplevering: tóch nog iets aanpassen nadat je blog live is gegaan ? Ik pas het gratis en voor niks voor je aan. Dat hoort erbij vind ik.
 9. WordPress / CMS: ik plaats op verzoek je blog direct in het backend van je website.
 10. Nederlands en Engels: ik schrijf blogs in zowel Nederlands als Engels. Ook al ben ik geen native speaker, mijn Engelse taalniveau is erg hoog door mijn werkervaring, opleiding en taalgevoel. Alles behalve steenkolenengels dus. Een van mijn klanten dacht zelfs dat ik native speaker was.
 11. Vaste, All-in prijzen: al mijn prijzen zijn vast en all-in. Geen verrassingen achteraf dus. Je weet voor aanvang van een project exact wat het gaat kosten.
 12. Deadlines: zijn heilig voor mij.
 13. Specialisatie: ik schrijf puur en alleen blogs. Iedere dag.
 14. Langdurige samenwerking: daar ga ik voor. Ik zie jou dan eigenlijk ook niet als klant maar als partner.

Ik ben gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht in de regio Rotterdam, maar ik werk door heel Nederland. Dat gaat makkelijk via Skype, e-mail en telefoon. Ben je gevestigd in België of een ander land ? Geen probleem!

Neem vandaag nog contact met me op om kennis te maken!