Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/leonfass/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 454
Tekstschrijver Technologie - Leon Fassbender

Tekstschrijver technologie

Voor deze sector die constant in beweging is heb je een tekstschriiver nodig die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en die ingewikkelde concepten simpel kan uitleggen. Zodat iedereen het snapt. Zonder jargon en zonder moeilijke woorden. 


Of je nu een tech-startup bent of een bekende naam, ik verbeter je schriftelijke communicatie op een manier die je doelmarkt aanspreekt en overtuigt.

Ik schrijf in het Nederlands en Engels. 


Ik houd van technologie en ben op de hoogte van de laatste trends. Waar ik kennis mis, leer ik snel bij en maak ik me de informatie snel eigen.  

Hoe mijn technologie-copywriting jouw bedrijf helpt

Als technologie-copywriter maak ik goed geschreven, goed onderzochte teksten die de voordelen van jouw producten en diensten benadrukken.​

Hier zijn enkele diensten waarmee ik je kan helpen:

  • Artikelen voor online en offline media. 
  • Blogs. 
  • Website copywriting en brochures.
  • Persberichten.
  • Advertenties, reclame. 
  • Slogans. 

En nog meer..... informeer naar de mogelijkheden!

Hoe ik werk 

Alles wat ik schrijf is voor mijn klanten in de technologie-industrie is naar behoren onderzocht, feitelijk en accuraat. 

Voor ieder project bied ik daarnaast meerdere revisies, zodat de tekst ook echt is zoals jij wilt.

Contact

Als je op zoek bent naar een technologie-copywriter die jouw bedrijf wil laten groeien met geweldige teksten, neem dan vandaag nog contact met me op!