Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/leonfass/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 454
Blog Laten Schrijven ?

Over jou

Je verwacht hier waarschijnlijk een pagina over mij waarin ik je vertel dat ik al op mijn derde schrijver wilde worden en dat ik een taalpurist ben, en jaren communicatie heb gestudeerd en bla bla bla bla...... maar.... laten we eerlijk zijn.... who cares ?

Dit gaat over jou!  

En wat wil jij ? 

Ik denk dit: 

  • Meer resultaat.
  • Meer Sales. 
  • Meer conversie. 
  • Betere content.  
  • Meer autoriteit. 
  • Meer klanten.  

Dat alles bied ik je.

Met gestructureerde, professioneel geschreven content in het Nederlands én Engels. 

En ik ga  net zo lang door tot je helemaal tevreden bent. 

En als je dan toch het standaard riedeltje over mij wilt lezen:

Over jou 1
Over jou 2

 Kernwoorden die mij samenvatten ?

 Brede interesse, creatief, open, leergierig, geïnteresseerd,   competitief, vooruitstrevend, doortastend en eerlijk.

 Ik krijg een kick uit het helpen en adviseren van anderen op het gebied van hun communicatie.

Dat doe ik eigenlijk al vanaf de middelbare school, waar ik regelmatig werd ingezet om allerlei Duitse en Engelse teksten van klasgenoten te verbeteren.

Als hobby schrijf, lees en fotografeer ik regelmatig en speel ik op redelijk niveau piano.

"Hoe kan iets beter ?" "Wat als ?" "Waarom doen we niet ?" 

Dat zijn de vragen die in mij het vuur doen oplaaien. Het doorbreken van het Status quo. Soms via onverharde wegen of op ruige golven op open zee. Hoe dan ook: stilstand is voor mij achteruitgang. Of, zoals Thomas Edison ooit zei: "Er is altijd een betere manier". 

En dus blijf ik zoeken.

Ervaring 

Nadat ik mijn Bachelor communicatie had behaald aan de Haagse Hogeschool, belandde ik in het bedrijfsleven waar ik in totaal vijftien jaar heb gewerkt in verschillende functies. Omdat ik altijd al een self starter was, - ik heb in de loop der jaren meer dan één online business opgestart - werkte ik in mijn vrije tijd aan verschillende webwinkels waarvoor ik zelf de teksten schreef.

Langzaam aan realiseerde ik me dat het schrijven van teksten eigenlijk veel leuker was dan het zakelijke aspect van het runnen van een webwinkel, en dus besloot me volledig te gaan richten op het schrijven van teksten en copywriting. Ik las zo ongeveer ieder boek en blog dat hierover geschreven was.

Door deze ervaring groeide mijn kennis van online marketing en copywriting enorm, maar ik had behoefte aan meer houvast en diepgang, en dus besloot ik me uiteindelijk in te schrijven voor een schrijfopleiding. Bij deze opleiding heb ik enorm veel nieuwe kennis opgedaan over het schrijfproces en de technieken die hierbij worden ingezet. Het enige wat ik nu nog nodig had, was een manier om hier iets mee te gaan doen.

Mijn eigen bedrijf 

Omdat schrijven en het opstarten van nieuwe business een passie van mij is, - iets waarvoor je me midden in de nacht kunt wakker maken - kwam ik op het idee om mijn eigen bedrijf te starten als freelance copywriter / ghostblogger voor anderen. Juist omdat ik het zo leuk vond anderen te helpen met hun bedrijf. Daarnaast wilden veel bedrijven hun blog laten schrijven, omdat ze geen tijd hadden om dat zelf te doen. Hier lag dus een kans voor mij.

Gecertificeerd schrijver met SEO-kennis

Over jou 3Uiteindelijk werd ik gecertificeerd door de Schrijversacademie, en ben ik ondertussen ook bezig met schrijven van een manuscript voor mijn eerste roman. De technieken voor het schrijven van een boek zijn goed to te passen op bloggen, dus dat helpt me uitstekend bij het schrijven van blogs. Naast de schrijfopleiding heb ik ook een certificering van SEO Guru voor het schrijven van SEO- teksten, kennis die niet mag ontbreken!

Ook heb ik een grote passie voor online marketing en alles wat daarmee te maken heeft. Omdat ik een echte autodidact ben, heb ik me in de loop van de jaren ook verdiept in branding, grafisch ontwerp en UI- design.

Daarnaast heb ik basiskennis op het gebied van html, CSS en Jquery. Ik weet dus hoe goede copy én goed ontwerp samenwerken voor een effectieve gebruikerservaring.

Op dit moment ben ik bezig met het behalen van het Google Ads Certified Individual- certificaat en volg ik tevens aanvullende marketingcursussen via Hubspot.

Volg me via LinkedIN, of download mijn CV.

Over jou 4Download CV en bekijk als PDF


Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik voor je kan doen ? Neem gerust contact met me op!